13:57 uur 06-08-2018

Wijzigingen in bestuur bij LR Health & Beauty

AHLEN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)–

Andreas Friesch is benoemd tot nieuwe CEO

LR Health & Beauty Systems GmbH, Ahlen, een van de leidende Europese bedrijven in de directe koop van gezondheids- en schoonheidsproducten, heeft een nieuwe CEO aangesteld. Met onmiddellijke ingang neemt Andreas Friesch het stokje over van dr. Thomas Stoffmehl, die het bedrijf verlaat met wederzijds goedvinden.

Dr. Stoffmehl heeft consequent en succesvol de strategische en operationele re-oriëntatie van LR aangedreven gedurende laatste jaren, en heeft besloten om zijn werk bij LR niet langer voort te zetten.

Andreas Friesch’ professionele ervaring komt uit de Europese directe verkoop-industrie. Hij stond aan het hoofd van de Thermomix Divisie bij Vorwerk Deutschland Stiftung & Co. KG van 2008 tot 2018. In deze capaciteit was hij verantwoordelijk voor de Duitse verkooporganisatie die leiding gaf aan meer dan 16.000 verkoopmedewerkers. Door zijn sterke toewijding speelde Andreas Friesch een belangrijke rol in het internationale succes van Thermomix en maakte de Duitse tak van Thermomix de meest succesvolle binnen de Vorwerk-groep.

Change of Management at LR Health & Beauty

AHLEN, Germany–(BUSINESS WIRE)–

Andreas Friesch has been named new CEO

LR Health & Beauty Systems GmbH, Ahlen, one of Europe´s leading direct sales companies for health and beauty products, has appointed a new CEO. With immediate effect Andreas Friesch is taking over from Dr. Thomas Stoffmehl who leaves the company by mutual agreement.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20180806005292/en/

Andreas Friesch has been named CEO of LR Health & Beauty Systems GmbH. (Photo: Business Wire)

Andreas Friesch has been named CEO of LR Health & Beauty Systems GmbH. (Photo: Business Wire)

Dr. Stoffmehl who has consequently and successfully driven the strategic and operational reorientation of LR over the last years has decided not to prolong his engagement at LR.

Andreas Friesch’ professional experience roots in the European direct sales industry. He headed the Thermomix Division at Vorwerk Deutschland Stiftung & Co. KG from 2008 to 2018. In this capacity, he was responsible for the German sales organization overseeing more than 16.000 sales partners. Due to his strong commitment Andreas Friesch played a major role in the international success of the Thermomix and made the German Thermomix business the most successful within the Vorwerk-group.

Currently, LR Health & Beauty is represented in 28 countries. Andreas Friesch will lift the considerable potential of the company by introducing new and innovative products which are sold by thousands of LR sales partners.

In future, the management team of the LR Group will comprise Andreas Friesch (CEO), Thomas Heursen (Global Partner Relations) and Dr. Andreas Laabs (CFO/COO).

About LR

Under the motto “More quality for your life“, the LR Group with headquarters in Ahlen/Westphalia produces and markets various health and beauty products in around 28 countries. The range includes care and decorative cosmetics, dietary supplements and perfumes. In the fragrance segment, the company, which was founded in 1985, has established exclusive cooperations with celebrities such as Guido Maria Kretschmer, Karolina Kurkova and Bruce Willis. With 1,200 employees as well as thousands of registered sales partners and customers, LR is one of Europe’s leading direct sales enterprises. LR’s strong market position is based above all on a high-quality product range and an attractive bonus and training plan which is unsurpassed in the industry. LR also established the LR Global Kids Fund e. V. which provides efficient and unbureaucratic support for deprived children and their families in many different countries around the world in cooperation with local institutions.

 

Contacts

LR Health & Beauty
Almut Kellermeyer
Head of Public Relations / Public Affairs
Tel.: +49 2382 7060-106
E-Mail: a.kellermeyer@LRworld.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.