17:17 uur 28-12-2015

BRILLIANTSERVICE presenteert ‘mirama’ smartbril op International CES 2016

OSAKA, Japan –(BUSINESS WIRE)– BRILLIANTSERVICE Co., Ltd. gaat zijn smartbril promoten tijdens de International CES (Consumer Electronics Show) 2016 vanuit een stand die gedeeld wordt met Telepathy Japan Inc. De International CES 2016 is ‘s werelds grootste consumentenelektronicavakbeurs en wordt gedurende vier dagen gehouden in Las Vegas van woensdag 6 tot zaterdag 9 januari 2016.

Tijdens het evenement laat het bedrijf een originele film zien waarin mannen en vrouwen sprinten terwijl ze de bril dragen. De film is geproduceerd door Production I.G.

BRILLIANTSERVICE Co., Ltd. presenteert bovendien de door het bedrijf ontwikkelde ‘mirama PT4’ en de ‘mirama ONE’ smartbril, die bestuurd kunnen worden via augmented reality en gebaren. Bezoekers van de beurs krijgen de gelegenheid om de ‘mirama PT4’ smartbril te dragen en te ervaren middels een demo app in drie verschillende versies.

BRILLIANTSERVICE to Exhibit “mirama” Smartglasses at 2016 International CES

OSAKA, Japan–(BUSINESS WIRE)– BRILLIANTSERVICE Co., Ltd. will be promoting its smartglasses at the 2016 International CES (Consumer Electronics Show) from a booth shared with Telepathy Japan Inc. 2016 International CES is the world’s largest consumer electronics trade event, and is held in Las Vegas for four days from January 6 (Wed) to 9 (Sat), 2016.

During the event, the company will feature an original movie at the booth produced by Production I.G, which portrays men and women sprinting while wearing the smartglasses.

BRILLIANTSERVICE Co., Ltd. will be showcasing the “mirama PT4” and “mirama ONE” proprietary smartglasses developed by the company, which operate via augmented reality and gestures. At the event visitors will be able to actually wear the “mirama PT4” smartglasses and experience them using the demo app in three types of use-cases.

Images: http://bril-news.blogspot.jp/2015/12/2016-international-cesmirama.html

[2016 International CES Exhibition Outline]
Venue dates: January 6 (Wed) to 9 (Sat), 2016
Location: Las Vegas, Nevada
Venue: The Sands Expo and Convention Center, etc.
Booth: #73357 (Sands Expo, Level 2, Halls A-C, Wearables Zone)
Past results: 170,000 visitors (last year’s results)

Check out our twitter: @NewsNovumpr