12:12 uur 29-07-2015

ERYTECH heeft plannen voor primaire aandelenemissie in Verenigde Staten

LYON, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)–ERYTECH, het Franse biofarmaceutische bedrijf dat innovatieve behandelingen van acute leukemie en andere kankersoorten door middel van ‘uithongering’ van tumoren ontwikkelt, heeft bekendgemaakt dat het bedrijf plannen heeft voor een primaire aandelenemissie in de Verenigde Staten.

Deze aankondiging voldoet aan Regel 135 onder de Securities Act van 1933. Zoals Regel 135 voorschrijft, behelst dit persbericht geen aanbod om effecten te verkopen, noch een verzoek om effecten te kopen. Daarnaast zal dit persbericht nooit een aanbod, verzoek of verkoop zijn in rechtsgebieden waar een dergelijk aanbod, verzoek of verkoop voorafgaand aan inschrijving of kwalificatie krachtens de daar geldende wetten met betrekking tot effecten onwettelijk zou zijn.

De datum van en voorwaarden voor de primaire emissie staan nog niet vast.

ERYTECH Announces Plans to Conduct Registered Initial Public Offering in the United States

LYON, France–(BUSINESS WIRE)– Regulatory News:

ERYTECH Pharma (Paris:ERYP) (ADR:EYRYY) (Euronext Paris – ERYP), the French biopharmaceutical company that develops innovative ‘tumor starvation’ treatments for acute leukemia and other oncology indications with unmet medical needs, today announced that the Company plans to conduct a registered initial public offering in the United States.

This announcement is being made pursuant to and in accordance with Rule 135 under the Securities Act of 1933. As required by Rule 135, this press release does not constitute an offer to sell or the solicitation of an offer to buy securities, and shall not constitute an offer, solicitation or sale in any jurisdiction in which such offer, solicitation or sale would be unlawful prior to registration or qualification under the securities laws of that jurisdiction.

The timing and the terms of this initial public offering have not yet been determined.

Contacts

ERYTECH
Gil Beyen
Chairman and CEO
Tel:
+33 4 78 74 44 38
investors@erytech.com
or
NewC
ap

Julien
Perez / Emmanuel Huynh

Investor relations
Nicolas
Merigeau

Press relations
Tel: +33 1 44 71 98 52
erytech@newcap.fr

Check out our twitter: @NewsNovumpr