15:22 uur 26-04-2024

Tecnotree behaalt sterke resultaten in het eerste kwartaal van 2024 met aanhoudende omzetgroei en verbeterde winstgevendheid

ESPOO, Finland–(BUSINESS WIRE)– Tecnotree, een internationale leider op gebied van digitale platformen en services voor AI, 5G, en op de cloud gebaseerde technologieën, maakte vandaag haar financiële resultaten voor het eerste kwartaal van 2024 bekend. Hieruit blijkt een stevige groei, met een omzetstijging van 4,7%. In het eerste kwartaal van 2024 behield het bedrijf haar momentum om de wereldwijde verkoop van haar digitale platform aan te sturen, met de voltooiing van heel wat AIML en digitale transformaties voor belangrijke klanten, wat resulteerde in een belangrijke stijging van de omzet. Deze groei was in hoofdzaak te danken door nieuwe wins in de LATAM-regio, terwijl de EMEA- en APAC-regio’s groeimarkten blijven voor het digitale platform.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Prianca Ravichander, CMO van Tecnotree

E-mail: marketing@tecnotree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr