14:42 uur 26-04-2024

Antognolla op International Hospitality Investment Forum: groeiende belangstelling van hotelexploitanten en investeerders voor de Italiaanse markt

PERUGIA, Italië–(BUSINESS WIRE)– Antognolla Resort & Residences sloot zich aan bij gastvrijheidsexperts van wereldklasse op het Hospitality Investment Forum EMEA (IHIF EMEA) op 15-17 april in Berlijn. Met meer dan 2.500 deelnemers dit jaar blijft IHIF EMEA een van de grootste bijeenkomsten van professionals uit de sector in de regio.

Experts in de gastvrijheidsbranche en deelnemers aan het evenement bevestigden opnieuw de groeiende belangstelling van hotelexploitanten in Italië. Dit blijkt uit het aantal prestigieuze internationale merken dat de Italiaanse markt betreedt. De hospitality-markt in het land wordt steeds meer gedreven door identiteit, waarbij de meerderheid van de hotelsleutels in de upscale en luxe categorie van een merk zijn voorzien.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met: info@antognolla.com

Persbureau van Antognolla:

Eleonora Artese
Eleonora.artese@cominandpartners.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr