20:22 uur 26-04-2024

Kinaxis bekleedt de hoogste positie in zijn vermogen om uit te voeren in het Gartner® Magic Quadrant™ voor Supply Chain Planning-oplossingen

Dit jaar markeert de tiende opeenvolgende erkenning als Leader

OTTAWA–(BUSINESS WIRE)– Kinaxis® Inc. (TSX:KXS), een internationale leider op gebied van orchestratie van end-to-end toeleveringsketens, heeft vandaag aangekondigd dat het is uitgeroepen tot Leader in het 2024 Gartner® Magic Quadrant™ voor Supply Chain Planning-oplossingen.

Van de 20 beoordeelde leveranciers gaf Gartner Kinaxis de hoogste score op ‘Ability to Execute’, waarmee het bedrijf voor de 10e keer op rij het Leaders Quadrant van het rapport haalde. Een gratis exemplaar kan worden gedownload hier.

Kinaxis schrijft deze plaats toe aan zijn gepatenteerde concurrency aanpak en een bewezen trackrecord van het leveren van innovatieve oplossingen, gebaseerd op zijn toonaangevende visie door het inzetten van geavanceerde technologie zoals AI en ML, en een intuïtieve gebruikerservaring.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties

Jaime Cook | Kinaxis

jcook@kinaxis.com
289-552-4640

Investeerdersrelaties

Rick Wadsworth | Kinaxis

rwadsworth@kinaxis.com
613-907-7613

Check out our twitter: @NewsNovumpr