16:08 uur 26-04-2024

Sealing System lanceert: XIO – Intelligent Farming

Intelligente logistieke oplossingen voor de productie van insecteneiwitten.

GRINDSTED, Denemarken–(BUSINESS WIRE)– XIO – Intelligent Farming is gespecialiseerd in logistieke systemen voor de productie van insecteneiwitten. XIO is een nieuwe businessunit binnen Sealing System A/S, een van de toonaangevende leveranciers van geautomatiseerde end-of-line verpakkingslijnen in Scandinavië.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240426300605/nl/

Robotic solution handling Black Soldier Fly Larvae (Photo: Business Wire)

Robotic solution handling Black Soldier Fly Larvae (Photo: Business Wire)

“Sealing System A/S is ervan overtuigd dat praktische innovatie de drijvende kracht is voor verandering in de echte wereld. Met XIO – Intelligent Farming bepalen we nieuwe standaarden voor de sector, met nadruk op het belang van intralogistiek voor de productie van insecteneiwitten, waarmee we trots het pad effenen,” zegt Ole Jensen, CEO van Sealing System A/S

XIO – Intelligent Farming biedt oplossingen ten behoeve van diverse aspecten van de insectenteelt, waaronder volledig automatische logistieke systemen, omvattende datatracking, transfertrolleys en -shuttles, robotsystemen en gepersonaliseerde robot-tools.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie over logistieke oplossingen voor insectenteelt gaat u naar www.xio-farming.com of neem contact op met:

Kim Kildahl Poulsen – verkoopsdirecteur

Tel.: +45 2544 2902

E-mail: kkp@xio-farming.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr