18:25 uur 26-04-2024

IonQ benoemt Peter Chapman unaniem tot volgende voorzitter van de Raad van Bestuur

Onafhankelijk bestuurder van de Raad van Bestuur, Harry You – voormalig CFO van Accenture en Oracle – tevens benoemd tot volgende onafhankelijk hoofdbestuurder van de Raad van Bestuur

COLLEGE PARK, Md.–(BUSINESS WIRE)– IonQ (NYSE: IONQ), een leider in de kwantumcomputerindustrie, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Peter Chapman als de volgende voorzitter van de Raad van Bestuur en Harry You als de onafhankelijk hoofdbestuurder van de Raad van Bestuur, met ingang van de sluiting van de komende jaarlijkse algemene vergadering van IonQ op 5 juni 2024. Beide benoemingen zijn bekendgemaakt in een volmachtverklaring uitgegeven op 25 april 2024.

Peter Chapman is tijdens de vergadering ook genomineerd voor herverkiezing als Klasse III-bestuurder, en zijn voorzitterschap zal van kracht worden ervan uitgaande dat hij wordt herkozen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media bij IonQ:
Tyler Ogoshi

press@ionq.com

Contactpersoon voor beleggers bij IonQ:
investors@ionq.co

Check out our twitter: @NewsNovumpr