16:53 uur 30-05-2024

Aqara onthult Roller Shade Controller T1S met Matter-over-bridge ondersteuning

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Aqara, een internationale leider en pionier in IoT, onthult vandaag de Roller Shade Controller T1S, een tubulaire motor die Matter-over-bridge compatibiliteit ondersteunt voor uitstekende interoperabiliteit tussen smart home-platformen en apparaten. Deze motor, een discrete oplossing die in elk interieur past, biedt eigenaars van een woning meer praktisch comfort, energie-efficiëntie en privacy. Door roljaloezieën te automatiseren, wordt de behoefte aan handmatige aanpassingen geëlimineerd, wat de holistische smart home-ervaring verrijkt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240530663309/nl/

Aqara Roller Shade Controller T1S (Photo: Business Wire)

Aqara Roller Shade Controller T1S (Photo: Business Wire)

Of u nu gebruik maakt van een afstandsbediening, vooraf ingestelde planningen, mobiele app’s, een spraakassistent of volledige homeautomatisering, met de Roller Shade Controller T1S wordt het heel eenvoudig om meerdere roljaloezieën simultaan aan te passen, zelfs jaloezieën in moeilijk bereikbare ramen. Het heeft een veelvoud aan automatisering en besturingen die op intuïtieve wijze beantwoorden aan de behoeften van gebruikers. Zo kan men zorgen voor sfeer, de belichting kan de hele dag door worden aangepast, de temperatuur geregeld in harmonie met andere smart apparaten, en u kunt zorgen voor meer privacy door afscherming van de buitenwereld.

Deze motor voor roljaloezieën, gebaseerd op Zigbee, is compatibel met verschillende raambedekkingen zoals roljaloezieën, zebra rolgordijnen, Shangri-la gordijnen en honingraatgordijnen. Het biedt maximale flexibiliteit en een probleemloze integratie met Matter-compatibele platformen via een Aqara Matter-bridge*. De T1S maakt verbinding met Aqara Home en platformen van derden, waaronder Alexa, Apple Home, Google Home, Home Assistant, Homey en SmartThings, zodat eigenaars van een woning meer keuze hebben om gepersonaliseerde smart home-programma’s en automatiseringen tot stand te brengen.

De Roller Shade Controller T1S maakt gebruik van van geavanceerde DC-motortechnologie en werkt met een hoge snelheid van 25 rpm terwijl het geluidsniveau laag wordt gehouden, onder 27 dB, wat zorgt voor een rustige sfeer die uitnodigt tot ontspanning, concentratie en productiviteit. De Aqara Home-app ondersteunt zelfs een nog rustigere werking van de motor door het mogelijk te maken om langzaam en geleidelijk open en dicht te gaan gedurende een vooraf ingestelde tijdspanne (bijvoorbeeld 30 minuten).

Voor meer informatie over de Roller Shade Controller T1S gaat u naar onze website.

* De Roller Shade Controller T1S is compatibel met rolgordijnen voor binnen met een buisdiameter van 38 millimeter. Accessoires zoals de buis voor de roljaloezie en de jaloezie zijn niet inbegrepen: deze moeten apart worden aangeschaft.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen:
media@aqara.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr