15:56 uur 14-12-2023

Videodeurbel G4 van Aqara nu verkrijgbaar bij Apple Store-locaties in een aantal Europese landen

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Aqara, een vooraanstaande leverancier van smart home-producten, maakte vandaag bekend dat haar G4-deurbel verkrijgbaar is bij Apple Store-locaties en via apple.com in diverse landen in Europa end Oceanië.

De G4 deurbel heeft heel wat smart capaciteiten, onder andere compatibiliteit met Apple Home. Deze deurbel wordt via een batterij gevoed en ondersteunt HomeKit Secure Video, zodat gebruikers van de G4 deurbel live kunnen kijken en de video in de Apple Home-app kunnen opslaan op een iPhone, iPad en Mac. Aan de hand van intelligentie op het apparaat kunnen HomePod, HomePod mini of Apple TV die werken als een ‘home hub’ bepalen wanneer een persoon, dier, voertuig of pakket aanwezig is vooraleer tot 10 dagen opnamegeschiedenis in iCloud veilig op te slaan1. Gebruikers kunnen ook identificeren wie er aan de deur staat op basis van mensen die getagd zijn in de Apple Photos-app en recente bezoekers geïdentificeerd in de Home-app. Andere functies van de G4 videodeurbel omvatten video-opnames met 1080p resolutie, draadloze en bekabelde installatie, en lokale opslag op een microSD-kaart of SMB NAS2.

“Aqara is bijzonder opgetogen de G4 deurbel overal ter wereld aan klanten via Apple Store-locaties en apple.com aan te bieden,” zegt Cathy You, senior vicevoorzitter, internationale handel en strategie. “Ondersteuning voor Apple Home en HomeKit Secure Video in de G4 deurbel, en nu de makkelijke verkrijgbaarheid in Apple Stores, zorgt voor ultiem gemak voor gebruikers van Apple Home die een veilige, vlotte en smart home-ervaring willen creëren.”

De videodeurbel G4 van Aqara is nu verkrijgbaar bij meer dan 100 Apple Store-locaties in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Bovendien is de deurbel ook te koop verkrijgbaar via apple.com in heel wat landen in Europa en Oceanië, waaronder Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Nieuw-Zeeland.

Voor meer details over de videodeurbel G4 gaat u naar onze website.

  1. HomeKit Secure Video vereist een ondersteund iCloud+ plan en een HomePod, HomePod mini, of Apple TV geconfigureerd als een home hub.
  2. De microSD-kaart en de NAS-opslag zijn beide niet inbegrepen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen:
media@aqara.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr