11:14 uur 03-05-2024

ESI Group werkt samen met Aberdeen Strategy and Research en presenteert “Shift Left” inzichten over Virtual Prototyping

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– ESI Group (Paris:ESI) is een samenwerking aangegaan met industrieanalisten Aberdeen Strategy and Research om nieuwe inzichten te presenteren in de voordelen van virtual prototyping voor digitale transformatie in productontwikkeling. Het resultaat van deze samenwerking is “Shift Left: The Value of Virtual Prototyping for Digital Transformation of the Product Development Lifecycle,”een diepgaand onderzoek naar hoe virtual prototyping een revolutie teweeg kan brengen in sectoren zoals de auto-industrie, lucht- en ruimtevaart en zware machines.

Uit het onderzoek bleek dat de best presterende organisaties die ‘shift left’ omarmen – een digitale aanpak voor het testen van productprestaties in een vroeg stadium – veel minder afhankelijk waren van fysieke prototypen, met een reductie van 75,6%. Ook de technische wijzigingsopdrachten verminderden met 73,8%. Hierdoor lag de totale ontwikkelingstijd 75,2% lager.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ESI Group
Emilie Lieblich

press@esi-group.com
+33 1 41 73 58 32

Aline Besselièvre

ext-Aline.Besselievre@esi-group.com
+33 6 61 85 10 05

Check out our twitter: @NewsNovumpr