14:23 uur 03-04-2023

ESI Group lanceert een “OPLAADDAG” voor alle werknemers om hun accu op te laden

RUNGIS, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Na de invoering van een “GEEN VERGADERDAG” in mei 2021 om het belang van tijd nemen te herstellen, lanceert de ESI Group (Paris:ESI), de wereldberoemde softwareleverancier van simulaties en virtuele prototypes voor de industrie, nu een “OPLAADDAG”, een dag waarop werknemers tijd voor zichzelf kunnen nemen, om hun accu op te laden. Deze dag vindt dit jaar plaats op vrijdag 19 mei 2023 en geldt voor alle werknemers van de Groep, in zijn 18 landen, en wordt elk jaar vernieuwd op een datum die aan het begin van het jaar wordt vastgesteld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Florence Barré

press@esi-group.com
+33 1 49 78 28 28

Aline Besselièvre

aline.besselievre@gmail.com
+33 6 61 85 10 05

Check out our twitter: @NewsNovumpr