00:58 uur 09-03-2023

ESI Group: Een meer inclusieve en veiligere industrie voor vrouwen en iedereen dankzij simulatie

RUNGIS, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– ESI Group (Parijs:ESI) (ISIN Code: FR0004110310, Symbol: ESI) is een wereldwijde softwarepartner voor simulatie en virtuele prototyping voor diverse industrieën. Het bedrijf zet zich in voor de bevordering van gendergelijkheid door middel van verschillende acties, waaronder de tewerkstelling van vrouwen en hun professionele ontwikkeling binnen de sector. Daarnaast maakt de Groep zich sterk voor een snelle wetswijziging om het gebruik van virtuele prototypes bij certificeringstests in de auto-industrie mogelijk te maken, met als uiteindelijk doel de veiligheid van alle gebruikers te garanderen, ongeacht hun geslacht of lichaamsbouw.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ESI Group
Florence Barré

press@esi-group.com
+33 1 49 78 28 28

Aline Besselièvre

aline.besselievre@gmail.com
+33 6 61 85 10 05

Check out our twitter: @NewsNovumpr