21:23 uur 18-01-2023

ESI Group versterkt haar inzet voor gendergelijkheid op het werk en ondertekent de Women’s Empowerment Principles van de Verenigde Naties

RUNGIS, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– ESI Group (ISIN-code: FR0004110310, symbool: ESI), een wereldwijde softwarepartner voor simulatie en virtuele prototyping voor de industrie, heeft de Women’s Empowerment Principles (WEP) van de Verenigde Naties ondertekend. De Group bevestigt opnieuw haar betrokkenheid bij een inclusieve bedrijfscultuur, die de gelijkheid van vrouwen en mannen garandeert: diversiteit ten dienste van de prestaties van het bedrijf.

“Door ondertekenaar te worden van de Women’s Empowerment Principles, zet ESI Group zich in voor het nemen van gedurfde stappen om gendergelijkheid op de werkplek, op de markt en binnen de gemeenschap te bevorderen. De Group zal zich richten op non-discriminatie, openbare rapportage van vooruitgang op het gebied van gendergelijkheid, en op het bieden van gelijke kansen voor onderwijs, training en professionele ontwikkeling.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ESI Group
Florence Barré

press@esi-group.com
+33 1 49 78 28 28

Aline Besselièvre

aline.besselievre@gmail.com
+33 6 61 85 10 05

Check out our twitter: @NewsNovumpr