09:49 uur 23-03-2023

De ESI Group maakt ingrijpende rebranding bekend ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het bedrijf om het begin van een nieuw hoofdstuk te markeren

RUNGIS, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– De ESI Group (ISIN-code: FR0004110310, symbool: ESI), de vermaarde internationale leverancier van software voor simulatie en virtual prototyping voor de industrie, heeft ter gelegenheid van de 50e verjaardag van het bedrijf een dynamische nieuwe merkidentiteit bekendgemaakt. De cultuurtransformatie van het bedrijf en de vernieuwde strategie om zich te concentreren op de kernactiviteiten en wereldwijde operationele activiteiten van het bedrijf vormen de inspiratiebron voor deze vernieuwde branding. De nieuwe look van ESI weerspiegelt de toewijding van het bedrijf tot innovatie en de missie van het bedrijf om vorm te geven aan een betere toekomst voor de industrie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ESI Group
Florence Barré

press@esi-group.com
+33 1 49 78 28 28

Aline Besselièvre

aline.besselievre@gmail.com
+33 6 61 85 10 05

Check out our twitter: @NewsNovumpr