00:39 uur 12-05-2023

IC.IDO Weave van ESI Group versnelt productontwikkeling en zakelijke besluitvorming in de industriële metaverse

Een allesomvattende workflowoplossing die gebruik maakt van Immersive Virtual Prototyping voor ontwerp- en fabricagetechniek

RUNGIS, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– ESI Group (ISIN-code: FR0004110310, symbool: ESI), een toonaangevende softwareleverancier voor simulatie en virtual prototyping voor industrieën over de hele wereld, heeft de lancering aangekondigd van IC.IDO Weave. Dit innovatieve aanbod stelt bedrijven in staat om complexe productontwerpen virtueel te beoordelen vanuit een mensgericht productieperspectief, waardoor prototypes en fysieke tests overbodig worden. IC.IDO Weave bouwt voort op het volledige potentieel van de bestaande IC.IDO-aanbiedingen van ESI Group om een nieuwe aanpak in de industriële metaverse te creëren.

IC.IDO Weave is ontworpen voor cross-functionele engineering- en productieteams die productontwerpen en assemblageprocessen definiëren, evalueren en valideren in de automobiel-, ruimtevaart- en zware uitrustingsindustrie, en biedt een collaboratieve, op XR gebaseerde testomgeving die bedrijfsteams verweeft in de ‘Digital Thread’.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ESI Group
Florence Barré

press@esi-group.com
+33 1 49 78 28 28

Aline Besselièvre

aline.besselievre@gmail.com
+33 6 61 85 10 05

Check out our twitter: @NewsNovumpr