18:12 uur 13-02-2024

Areteia Therapeutics kondigt aanvullende financiering van $ 75 miljoen aan in serie A-financiering voor oraal deexpramipexol bij eosinofiel astma

Initiële serie A-verhoging van $ 350 miljoen voor financiering van Areteia Fase III-ontwikkelingsprogramma van dexpramipexol bij eosinofiel astma, inclusief drie lopende klinische Fase III-onderzoeken

Extra financiering van $ 75 miljoen zal een aanzienlijke uitbreiding van het bestaande programma ondersteunen, inclusief het toevoegen van klinische ontwikkeling in Japan samen met verschillende additionele mondiale markten, uitbreiding van productieactiviteiten en aanvullend levenscyclusbeheer, inclusief de ontwikkeling van een formulering die eenmaal per dag moet worden toegediend.

Viking Global Investors en Marshall Wace treden toe tot het syndicaat

CHAPEL HILL, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Areteia Therapeutics, Inc. (‘Areteia’) heeft vandaag $ 75 miljoen aan aanvullende serie A-financiering aangekondigd ter ondersteuning van de uitbreiding van het huidige Fase III-ontwikkelingsprogramma van dexpramipexol bij eosinofiel astma, waardoor de totale serie A-financiering op $ 425 miljoen komt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mark Kreston

Mark.Kreston@areteiatx.com

Tamsin Berry

Tamsin.Berry@areteiatx.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr