18:34 uur 20-04-2023

Areteia Therapeutics kondigt benoeming aan van Elyse Stock, M.D. in de Raad van Bestuur

CHAPEL HILL, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Areteia Therapeutics, Inc. (“Areteia”) kondigde vandaag de benoeming aan van Elyse Stock, M.D. in de Raad van Bestuur van Areteia, met ingang van 17 april 2023. Dr. Stock zal lid zijn van het compensatie-, nominatie- en corporate governance comité van de raad.

“Ik ben verheugd dat Elyse is benoemd in onze raad van bestuur”, zegt Jorge Bartolome, Chief Executive Officer van Areteia. “Ze is een ongelooflijk ervaren executive wiens ervaring, bewezen leiderschap en wetenschappelijke expertise van onschatbare waarde zullen zijn voor het leidinggevende team en de Raad van Bestuur terwijl we ons richten op het uitvoeren van de strategie van de onderneming en het verder bevorderen van het Fase III programma voor dexpramipexole, het eerste potentiële orale geneesmiddel voor eosinofiele astma.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Tamsin Berry

Tamsin.Berry@areteiatx.com

Mark Kreston

Mark.Kreston@areteiatx.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr