18:55 uur 15-02-2024

Areteia Therapeutics kondigt benoeming aan van Daniel Becker, M.D., Ph.D. tot lid van Raad van Bestuur

CHAPEL HILL, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Areteia Therapeutics, Inc. (‘Areteia’) heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Daniel Becker tot lid van de Raad van Bestuur van Areteia, met onmiddellijke ingang. Dr. Becker zal dienen als lid van de auditcommissie van de Raad.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240215570338/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

“Ik ben verheugd dat Dan is benoemd tot lid van onze Raad van Bestuur,” aldus Jorge Bartolome, President en Chief Executive Officer van Areteia. “Hij is een ongelooflijk getalenteerde leidinggevende wiens diepgaande biotech-ervaring, bewezen leiderschap en wetenschappelijke expertise van onschatbare waarde zullen zijn voor mij en de Raad van Bestuur, terwijl we ons concentreren op het verwezenlijken van de strategie van het bedrijf en het verder bevorderen van het Fase III-programma voor dexpramipexol, het eerste potentiële oraal medicijn voor eosinofiel astma.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mark Kreston

Mark.Kreston@areteiatx.com

Tamsin Berry

Tamsin.Berry@areteiatx.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr