17:28 uur 03-01-2024

Areteia Therapeutics aanwezig tijdens de 42e jaarlijkse J.P. Morgan Healthcare-conferentie op dinsdag 9 januari 2024

CHAPEL HILL, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Areteia Therapeutics, Inc. (“Areteia”) maakte vandaag bekend dat het bedrijf aanwezig zal zijn tijdens de 42e jaarlijkse J.P. Morgan Healthcare-conferentie op dinsdag 9 januari 2024 om 1.30 uur p.m. PT in San Francisco, CA. Areteia (areteiatx.com) is een biotechnologiebedrijf in klinische fase met als doel om nieuwe I&I-therapieën (Inflammation & Immunology = therapieën voor ontstekingen en immunologie) te ontwikkelen en te leveren die patiënten met ademhalingsproblemen in staat stellen om hun ziekte beter onder controle te houden en hun leven weer in handen te nemen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Tamsin Berry

Tamsin.Berry@areteiatx.com

Mark Kreston

Mark.Kreston@areteiatx.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr