14:53 uur 02-10-2023

Hai Robotics lanceert nieuwe oplossingen met als doel de opslagdichtheid en real-time efficiëntie van magazijnen te vehogen

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Hai Robotics (“Hai”), pionier en leider op het gebied van Autonomous Case-handling Robot (ACR)-Systemen, kondigde vandaag de lancering aan van ‘s werelds eerste telescopische grijphaak ACR, de HaiPick A42T-E2, en het HaiPick System 3 – twee nieuwe innovaties die inspelen op de zorgen van klanten over het verhogen van de opslagdichtheid en prestaties bij een kleiner magazijnoppervlak. De telescopische grijphaak ACR kan in het HaiPick System 3 worden geïntegreerd, waardoor een nexus ontstaat die hogere prestaties mogelijk maakt terwijl de opslagdichtheid toeneemt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231001701455/nl/

Photo of HaiPick A42T-E2 (Photo: Business Wire)

Photo of HaiPick A42T-E2 (Photo: Business Wire)

De HaiPick A42T-E2, uitgerust met ChainPick-technologie, heeft een grijphaak met een picksnelheid van 2,7 seconden, waardoor de bakken snel achter elkaar getrokken kunnen worden. Deze ChainPick-technologie is essentieel voor de opslagcapaciteit tot vijf bakken diep, waardoor de tijd voor het verzamelen en plaatsen korter wordt en de werkstroom van goederen naar personen verder gestroomlijnd wordt. De horizontale ruimte tussen de bakken kan met 60% worden teruggebracht, zodat er geen ruimte achterin verloren gaat en de bestaande opslagruimte in het magazijn optimaal wordt benut. Bedrijven krijgen ook op maat gemaakte oplossingen om op of af te schalen, zodat ze hun concurrentievoordeel kunnen behouden zonder in te leveren op financiële flexibiliteit, terwijl ze toch kostenefficiënt blijven.

“Bedrijven worstelen tegenwoordig niet alleen met het optimaliseren van hun magazijnruimte, maar ook met het vinden van een balans tussen automatisering en ruimte voor groei,” zegt Peter Guan, General Manager bij Hai Robotics EMEA. “We zijn erg blij met de lancering van de HaiPick A42T-E2. Dit project weerspiegelt onze toewijding aan het leveren van intelligente, flexibele en efficiënte oplossingen aan de moderne magazijnindustrie, waarbij we rekening houden met de groeiende en dynamische behoeften van deze markt op wereldwijde schaal.”

Aan de andere kant is het HaiPick System 3 de nieuwste oplossing in het portfolio van Hai, die een ultrahoge opslagdichtheid tot 50 bakken/㎡ mogelijk maakt en de efficiëntie van de werknemers tot zes keer verhoogt. HaiPick System 3 is een zeer gestandaardiseerd systeem met Hai’s telescopische grijphaak ACR’s en Fast-transit K50 autonome mobiele robots (AMR) die met een snelheid van 4 m/s werken. HaiPick System 3 introduceert een snelle inzet en efficiënte ACR-AMR samenwerking: Terwijl de ACR’s de bakken van boven naar beneden in de rekken verplaatsen, verplaatsen de AMR’s de bakken onder in de rekken snel tussen de rekken en het werkstation. Bovendien maakt de oplossing uitbreiding van rekken tot vijf dieptes mogelijk door gebruik te maken van de telescopische grijphaak ACR, met een maximale verzamelhoogte tot 10 meter.

“HaiPick System 3 is een krachtige en flexibele oplossing die met bedrijven meeschaalt om onmiddellijke klanttevredenheid te bereiken,” voegde Guan eraan toe. “In combinatie met de telescopische grijphaak ACR kunnen magazijnen een nieuw niveau van efficiëntie en ROI bereiken in zowel B2B- als B2C-activiteiten, zoals in de 3PL- en kledingindustrie.”

Davide Tuzi, Country Manager van Italië bij Hai Robotics, zal in de komende aflevering van het HaiPulse webinar meer details bespreken. De speciale editie, gepland voor 20 oktober om 9:30 AM (CET), zal een diepgaande analyse van deze twee innovaties bevatten. Aanmelden voor dit webinar kan hier.

Over Hai Robotics

Hai Robotics, pionier en leider op het gebied van Autonomous Case-handling Robot (ACR) Systemen, is toegewijd aan het leveren van flexibele, intelligente en efficiënte oplossingen voor magazijnautomatisering door middel van robotica-technologie en AI-algoritmen. De HaiPick-oplossing, in 2015 onafhankelijk ontwikkeld, is de allereerste ACR-oplossing ter wereld. Hai Robotics is een wereldwijde onderneming met meer dan 1000 projecten wereldwijd en bedient klanten uit meer dan 30 landen en regio’s. We hebben kantoren in de Verenigde Staten, Europa, Japan, Zuid-Korea, Zuidoost-Azië en Australië. We streven ernaar om wereldwijde ervaring met lokale expertise te combineren om onze klanten op maat gemaakte kwaliteitsoplossingen te bieden.

Ga voor meer informatie over Hai Robotics naar https://www.hairobotics.com/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

pr@hairobotics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr