23:33 uur 14-02-2022

1e democentrum van HAI ROBOTICS in Europa live in Log!Ville

SHENZHEN, China–(BUSINESS WIRE)– HAI ROBOTICS is getuige van de eerste presentatie in Europa van zijn intelligente magazijnoplossing, het HAIPICK-systeem, door zijn wereldwijde partner en gerenommeerde systeemintegrator Savoye. Het HAIPICK-systeem, dat baanbrekend is voor totes-to-person-goederenbehandeling, wordt tentoongesteld in Log!Ville, een demonstratiecentrum dat innovatieve logistieke oplossingen promoot in België.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220214005415/nl/

HAI ROBOTICS' first demo center in Europe is presented by Savoye at Log!Ville in Belgium. (Photo: Business Wire)

HAI ROBOTICS’ first demo center in Europe is presented by Savoye at Log!Ville in Belgium. (Photo: Business Wire)

Eerste HAIPICK-democentrum in Europa

Dit is een belangrijke stap die de gezamenlijke inspanningen symboliseert om efficiëntere logistieke goods-to-person-magazijnoplossingen te bevorderen door de twee partijen die de handen ineen hebben geslagen voor geconsolideerde voordelen voor wereldwijde magazijnbeheerders.

Het HAIPICK-systeem is een innovatieve logistieke oplossing die gebruik maakt van een autonome robot voor het afhandelen van kisten (Autonomous Case-handling Robot, ACR) om kisten te verzamelen en naar een goods-to-person-pickstation te brengen. De gloednieuwe oplossing combineert ACR’s die bakken en dozen van en op schappen van 5 tot 7 meter pakken en plaatsen met de eigen systemen van Savoye, zoals de X-PTS-pickstations.

De HAIPICK-oplossing is een flexibele en schaalbare oplossing met een snelle installatietijd. Volgens Savoye kan een HAIPICK-systeem ongelooflijk snel geïnstalleerd worden. De demo-installatie was binnen een week operationeel. De demo bestaat uit twee schappen van 4,2 meter hoog, een robot en een orderverzamelstation – niet op ware grootte, maar groot genoeg om te laten zien hoe het werkt en welke voordelen het biedt.

De oplossing is bedoeld voor middelgrote en grote bedrijven met langzame en middelzware orderverzamelactiviteiten met gemiddelde tot grote aantallen SKU’s. Dit is met andere woorden het marktsegment tussen handmatige pick- en shuttlesystemen. Een van de belangrijkste voordelen is dat het systeem schaalbaar is en kan meegroeien met het bedrijf.

Strategische samenwerking

In september 2021 kondigden HAI ROBOTICS en Savoye een strategisch partnerschap aan om geautomatiseerde magazijntechnologie toegankelijk te maken voor de supply chain in Europa en andere delen van de wereld. De samenwerking maakt gebruik van Savoye’s expertise op het gebied van supply chain- en magazijnautomatisering en het assortiment HAI ROBOTICS-oplossingen voor goods-to-person, zodat voldoen kan worden aan de hoge prestatiebehoeften van magazijnen en fabrieken.

HAIPICK-feiten

– Snelle implementatietijd en 100% slagingspercentage – Volledige naleving van lokale EU-regelgeving en CE-normen, meer dan 300 succesvolle implementaties.

– Efficiëntie en nauwkeurigheid – 300% doorvoerverbetering, vastgoedoptimalisatie, 99,9% nauwkeurigheid.

– Betrouwbaarheid en duurzaamheid – Bestaande sites al 3 jaar in gebruik, jaarlijks onderhoud van bedrijfsmiddelen.

– Flexibiliteit & schaalbaarheid – Eenvoudig op te schalen van enkele robots tot honderden robots; integratie met andere autonoom geleide voertuigen (AGV’s), autonome mobiele robots (AMR’s) en andere software voor magazijnbeheer.

U kunt Log!Ville bezoeken en de demo-installatie live bekijken.

Ga voor meer informatie naar www.hairobotics.com

Over Savoye

Als wereldleider in het ontwerp, de fabricage (Europa en de VS) en de integratie van intralogistieke machines en geautomatiseerde robotsystemen en de publicatie van Supply Chain Execution-softwareoplossingen, biedt Savoye een compleet assortiment oplossingen die voldoen aan de behoeften van logistieke organisaties, van de eenvoudigste tot de meest complexe, ten dienste van het MKB en grote accounts.

Savoye heeft een enorm portfolio van oplossingen in 40 landen die hardware en software combineren volgens de behoeften van de klant, zoals handmatige, semi-gemechaniseerde, gemechaniseerde, sterk geautomatiseerde en robotinstallaties.

Over HAI ROBOTICS

HAI ROBOTICS, een pionier van het Autonomous Case-handling Robotic (ACR)-systeem, zet zich in om te voorzien in efficiënte, intelligente, flexibele en op maat gemaakte magazijnautomatiseringsoplossingen door middel van robottechnologie en AI-algoritmen. Het heeft tot doel waarde te creëren voor elke fabriek en elk logistiek magazijn.

Het HAIPICK ACR-systeem, onafhankelijk ontwikkeld in 2015, is ‘s werelds eerste in zijn soort.

HAI ROBOTICS, opgericht in 2016 met het hoofdkantoor in Shenzhen, China, heeft zes dochterondernemingen opgezet in Hong Kong SAR, Japan, Singapore, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Nederland, met klanten uit meer dan 30 landen en regio’s. Met meer dan 1.300 teamleden heeft het bedrijf meer dan 600 wereldwijde patenten verworven voor de belangrijkste intellectuele eigendommen op het gebied van positionering, robotbesturing en magazijnbeheer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jonathan Rios

Overzeese PR-manager

jonathan.rios@hairobotics.com

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr