13:29 uur 04-09-2023

Hai Robotics sluit zich aan bij het Global Compact van de Verenigde Naties

Deelname onderstreept de toewijding van het bedrijf tot verantwoorde en duurzame zakelijke praktijken

SHENZHEN, China–(BUSINESS WIRE)– Hai Robotics, een wereldwijd toonaangevende leverancier van autonome case-handling robotsystemen (ACR), maakt met trots bekend dat het bedrijf zich heeft aangesloten bij het Global Compact-initiatief van de Verenigde Naties, het grootste vrijwillige duurzaamheidsinitiatief ter wereld.

Hai Robotics sluit zich aan bij duizenden andere organisaties in 160 landen die zich inzetten voor het ondernemen van verantwoorde zakelijke actie om een duurzamere en inclusievere samenleving op te bouwen. Hai Robotics verbindt zich ertoe zich te houden aan de tien beginselen van het Global Compact van de VN en de VN te ondersteunen bij het verwezenlijken van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen. Verder zal Hai Robotics jaarlijks melding doen van de vorderingen om de voortdurende betrokkenheid van het bedrijf te benadrukken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jennifer Kang

jennifer.kang@hairobotics.com
pr@hairobotics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr