17:30 uur 24-03-2022

HAI ROBOTICS presenteert lokaal team en ACR-systemen op SITL 2022

SHENZHEN, China–(BUSINESS WIRE)– HAI ROBOTICS zal zijn Autonomous Case-handling Robot (ACR)-systemen in Europa tentoonstellen op de komende Transport and Logistics Innovation Week (SITL) 2022, van 5 tot 8 april in Parijs, een evenement dat het bedrijf ziet als lanceerplatform naar meer Europese landen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220324005466/nl/

HAI ROBOTICS to present ACR systems at SITL 2022 in Paris. (Photo: Business Wire)

HAI ROBOTICS to present ACR systems at SITL 2022 in Paris. (Photo: Business Wire)

SITL 2022 vormt tegelijkertijd het debuut van het lokale Europese team van het bedrijf.

HAI ROBOTICS wordt beschouwd als een baanbrekende innovator en wil vooroplopen in de magazijnautomatisering, met een flexibele, eenvoudig inzetbare en kosteneffectieve oplossing die de efficiëntie van de supply chain in Europa enorm zal verhogen.

Lokale vestigingen

Sinds de oprichting van het regionale hoofdkantoor in Nederland eind 2021, heeft HAI ROBOTICS zijn activiteiten snel naar verschillende landen uitgebreid, zoals Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, de Benelux en het Verenigd Koninkrijk.

Het bedrijf heeft snel een lokaal team opgezet, waarvan de meeste leden hun sporen verdiend hebben in de sector.

Peter Guan, algemeen directeur Europa bij HAI ROBOTICS, zei dat HAI ROBOTICS “zich inzet om in elk van de Europese sleutelregio’s plaatselijk toptalent te aan te trekken.”

“Het bedrijf heeft al gebruik gemaakt van de diensten van verschillende landenmanagers uit de regio met een bewezen staat van dienst in de logistieke automatiseringsindustrie. We blijven zoeken naar meer plaatselijk talent om het niveau van onze service en ondersteuning te verhogen,” aldus de heer Guan.

“We bereiden ons voor op meer beurzen in Europa,” voegde hij daaraan toe.

De heer Guan was meer dan tien jaar lang directeur Verkoop en Marketing bij Hikvision en is een expert in het opbouwen, structureren en snel laten groeien van de Europese activiteiten van internationale bedrijven die op de markt willen doorbreken.

Tijdens SITL 2022 zal hij worden vergezeld door Kai Ramadhin, vice-president Verkoop en Marketing Europa, en Thierry Hennebiq, landenmanager Frankrijk. Beiden zijn recent in dienst getreden.

De heer Ramadhin heeft meer dan 20 jaar ervaring in de logistieke markt en was eerder werkzaam bij het Nederlandse bedrijf Van Riet Material Handling Systems, zowel als interim CEO en directeur Verkoop en Marketing.

De heer Hennebiq heeft meer dan 10 jaar ervaring in de intralogistiek en vervulde eerder functies bij de belangrijkste systeemintegrators in deze branche, waaronder TGW, Dematic en Vanderlande.

De betere match

Vergeleken met bestaande, vooral traditionele, magazijnautomatiseringsoplossingen, is HAI ROBOTICS van mening dat zijn ACR-systemen beter passen bij Europese klanten.

Bijvoorbeeld in Frankrijk, waar SITL 2022 wordt gehouden. Volgens de heer Hennebiq “wordt er een enorme vraag waargenomen,” gezien de groeiende vraag naar logistieke diensten.

“Wij denken dat onze ACR-oplossing logistieke dienstverleners alles kan bieden wat ze nodig hebben om hun magazijnen te optimaliseren voor een enorm verhoogde doorvoer en efficiëntie.”

De heer Ramadhin zei dat 3PL, retail en e-commerce, mode en FMCG de voornaamste doelsectoren van HAI ROBOTICS zijn. “Onze ACR-oplossing is toegesneden op de afhandeling van producten in deze markten.”

Vergeleken met logistieke dienstverleners die traditionele menselijke arbeidskrachten in dienst hebben, kunnen de ACR-systemen volgens Ramadhin “de operationele efficiëntie exponentieel verhogen”, terwijl ze in minder tijd kunnen worden geïmplementeerd en kosteneffectiever zijn dan traditionele automatiseringsoplossingen.

“De oplossing van HAI ROBOTICS biedt meer flexibiliteit wat betreft uitbreidingsmogelijkheden, snelle implementatietijden enzovoort. Dus onze oplossing is veel aantrekkelijker.”

De heer Ramadhin merkte op dat het bedrijf zich richt op het creëren van een lokaal netwerk van systeemintegrators, installatie- en servicepartners, zodat elke gebruiker van ACR-systemen een snelle en hoogwaardige service kan verwachten, waar dan ook in Europa.

Sinds HAI ROBOTICS vorig jaar zijn intrede deed in Europa, heeft het bedrijf zijn aanwezigheid in de lokale logistieke sector snel uitgebreid.

Het bedrijf is een partnerschap aangegaan met het in Frankrijk gevestigde bedrijf Savoye, dat zich bezighoudt met engineering van wereldwijde logistieke oplossingen, en heeft een strategisch partnerschap gesloten met de Griekse marktleider op het gebied van intralogistiek, Voyatzoglou Systems.

In een tijd waarin e-commerce een hoge vlucht neemt, werd de ACR-oplossing van het bedrijf ingezet in een Micro-Fulfillment Center in Europa, waardoor de levering tot aan de deur van de eindklant aanzienlijk werd verbeterd.

“We streven ernaar onze klanten service en ondersteuning van hoge kwaliteit te bieden, zowel via onze eigen regionale teams, als via ons robuuste netwerk van installatie- en servicepartners”, aldus de heer Ramadhin.

Bezoek ons tijdens SITL 2022 om de ACR-systemen van HAI ROBOTICS live te zien: stand K81, Parijs – Nord Villepinte – Hal 6.

OVER HAI ROBOTICS

HAI ROBOTICS, een pionier op het gebied van Autonomous Case-handling Robotic (ACR)-systemen, levert efficiënte, intelligente, flexibele en op maat gemaakte magazijnautomatiseringsoplossingen door middel van robottechnologie en AI-algoritmen. Het bedrijf heeft tot doel waarde te creëren voor elke fabriek en elk logistiek magazijn. Het HAIPICK ACR-systeem, onafhankelijk ontwikkeld in 2015, is ‘s werelds eerste in zijn soort.

HAI ROBOTICS, opgericht in 2016 in Shenzhen, China, heeft kantoren in de VS, Europa, Japan, Zuidoost-Azië, Hongkong en Taiwan en levert aan klanten uit meer dan 30 landen en regio’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIA
Anna Zhao, PR Manager
+86 186 8239 6077

anna.zhao@hairobotics.com
www.hairobotics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr