08:25 uur 28-07-2023

Perú Moda Deco 2023 opent haar deuren om een duurzamere branche te promoten

LIMA, Peru–(BUSINESS WIRE)– Perú Moda Deco viert haar 25-jarig jubileum met een speciale editie op 19 en 20 oktober 2023, getiteld In harmony with the world.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230727518496/nl/

As it celebrates its 25th anniversary, Perú Moda Deco 2023 opens its doors to the global apparel and decoration industry. (Photo: Business Wire)

As it celebrates its 25th anniversary, Perú Moda Deco 2023 opens its doors to the global apparel and decoration industry. (Photo: Business Wire)

Sinds de lancering heeft toonaangevende vakbeurs op het gebied van kleding en decoratie in Peru gefungeerd als een buitengewoon platform om de wereld de beste exportproducten van deze branche in Peru te laten zien, waaronder katoen- en alpacakleding, baby- en kinderkleding, maar ook schoenen, sieraden, decoraties en geschenken.

Zoals elk jaar, opent Perú Moda Deco haar deuren voor professionals uit de branche van over de hele wereld die kennis willen maken met het brede scala aan Peruaanse kwaliteitsproducten en die waardevolle contacten willen leggen met andere bedrijven, te midden van een wereld van innovatie, cultuur en trends.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

jcornejo@promperuext.pe

Check out our twitter: @NewsNovumpr