22:45 uur 22-06-2023

Central in Peru is het beste restaurant ter wereld volgens de lijst The World’s 50 Best Restaurants 2023

  • De lijst van The World’s 50 Best Restaurants wordt bepaald aan de hand van stemmen van meer dan duizend gastronomie-experts.
  • In die lijst zijn ook de Peruviaanse restaurants Maido, Kjolle en Mayta opgenomen.

LIMA, Peru–(BUSINESS WIRE)– Voor de eeste keer in de geschiedenis van The World’s 50 Best Restaurants is het beste restaurant ter wereld in Latijns-Amerika, meer bepaald in Peru. Deze eerste plaats die Central heeft behaald, toont aan dat Peruviaanse gastronomie zich profileert en wereldwijd sterker aanwezig wordt. In de lijst worden ook drie andere restaurants van dit Zuid-Amerikaanse land vermeld: Maido (op de 6e plaats), Kjolle (op de 28e plaats) en Mayta (op de 47e plaats).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230621395370/nl/

Central, Virgilio Martínez's renowned Peruvian restaurant, won The World's 50 Best Restaurants 2023 (Photo: Business Wire)

Central, Virgilio Martínez’s renowned Peruvian restaurant, won The World’s 50 Best Restaurants 2023 (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

yaquino@promperuext.pe

Check out our twitter: @NewsNovumpr