14:58 uur 01-03-2023

Peru toont zijn beste internationale toeristische aanbod op ITB 2023

BERLIJN–(BUSINESS WIRE)– Peru zal deelnemen aan de toonaangevende toeristische conventie ITB Berlijn 2023 met een sterk toeristisch aanbod en de heropening van Machupicchu voor de wereld, allemaal onderdeel van de initiatieven van het land om de internationale toeristische sector te helpen herstellen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230228005932/nl/

Machupicchu is the first carbon-neutral wonder of the world. (Photo: PROMPERÚ)

Machupicchu is the first carbon-neutral wonder of the world. (Photo: PROMPERÚ)

De Peruaanse delegatie bestaat uit 23 exposanten uit verschillende regio’s van Peru, die culturele, avontuurlijke en op duurzaamheid gerichte natuuractiviteiten zullen promoten op verschillende bestemmingen in de diverse regio’s van het land.

De terugkeer van de ITB naar het persoonlijke formaat is belangrijk voor de Peruaanse particuliere sector. Het maakt het gemakkelijker om de toeristische producten van het land op de internationale markt te brengen dankzij de toegenomen zakelijke mogelijkheden tussen Peruaanse en Duitse ondernemers.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PROMPERÚ Bureau voor communicatie
comunicaciones@promperu.gob.pe | (51 1) 616 7300

Check out our twitter: @NewsNovumpr