21:30 uur 27-05-2023

De Inca arriveert in de VS, een sterk vooruitzicht voor herstel van het toerisme in Peru

LIMA, Peru–(BUSINESS WIRE)– De Inca-keizer loopt door de straten van New York City terwijl zijn gevolg onvermoeibaar danst en de aandacht trekt van de voorbijgangers die stoppen om te kijken en een video te maken van het boeiende tafereel.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230526005333/nl/

Peruvian actors from Cusco promoting the Inti Raymi 2023 in New York City, as tourism in Peru is once more on the rise. (Photo: PROMPERÚ).

Peruvian actors from Cusco promoting the Inti Raymi 2023 in New York City, as tourism in Peru is once more on the rise. (Photo: PROMPERÚ).

Deze voorstelling werd opgevoerd door 30 acteurs uit Cusco, Peru, als promotiestrategie om Peru weer positief in het nieuws te krijgen en de aandacht van potentiële bezoekers te trekken.

Het komende Inti Raymi (Festival van de Zon), een duizend jaar oud ritueel waarbij de Zonnegod wordt aanbeden en hem wordt gevraagd de dagen langer te maken, werd in de Big Apple gepromoot om het meest opmerkelijke feest van de kalender van Cusco in de internationale schijnwerpers te zetten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

José Carlos Collazos

jcollazos@promperu.gob.pe

Check out our twitter: @NewsNovumpr