21:02 uur 20-06-2023

Peru: Ideale bestemming voor mega-evenementen en zakelijk toerisme

LIMA, Peru–(BUSINESS WIRE)– Peru is een land met prachtige natuurlijke landschappen, een ongelooflijke geschiedenis, een onvergelijkbare gastronomie en een rijke culturele mix. Al deze elementen maken het een essentiële toeristische bestemming. Vandaag de dag heeft het een aanbod dat nog verder gaat, omdat het ook een ideale bestemming is geworden voor het hosten van grote internationale evenementen en bijeenkomsten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230619416958/nl/

Peru combines modernity and first-class infrastructure with a rich history, to give you an unforgettable experience (Photo: Business Wire)

Peru combines modernity and first-class infrastructure with a rich history, to give you an unforgettable experience (Photo: Business Wire)

Volgens PROMPERÚ zorgen de economische groei, de moderniteit en de eersteklas infrastructuur van Peru, als aanvulling op alle elementen die het land altijd hebben gekenmerkt en die het uniek maken, nu voor gedenkwaardige vergaderingen en zakenreizen.

De aandacht voor detail die Peru biedt staat centraal en is een fundamenteel element van de verrijkende ervaring die het biedt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

eyanez@promperuext.pe

Check out our twitter: @NewsNovumpr