14:41 uur 13-06-2023

Machupicchu is het decor van de kolossale strijd in Transformers: “Rise of the Beasts”

LIMA, Peru–(BUSINESS WIRE)– De première van Transformers: Rise of the Beasts is een succes. De megaproductie is opgenomen in Peru en omvat de mooiste en oudste landschappen van de regio’s Cusco (Machupicchu) en San Martin (Tarapoto). Lorenzo di Bonaventura, producent van de film, bekende: “Ik heb altijd al naar Machupicchu gewild. Het was een van mijn grootste verlangens in mijn leven en het mooie van Transformers is dat het u in staat stelt om naar deze prachtige plaatsen te gaan. De Peruaanse cultuur en jungle zijn ongelooflijk.”

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230611407405/nl/

Transformers scenario: "The Rise of the Beasts" (Photo: Business Wire)

Transformers scenario: “The Rise of the Beasts” (Photo: Business Wire)

De ontvangst in Peru tijdens de opnames, te midden van de pandemie, werd gewaardeerd door regisseur Steven Caple Jr, die Cusco koos om de Maximals, een nieuw robotras, te introduceren: “Peru is een van de mooiste plekken op aarde, het team en de mensen zijn geweldig. De kijkers zullen genieten van de cultuur, de geschiedenis. Ga erheen, maak er opnames, maar wees ook aanwezig en geniet van het moment, het is een van de meest magische plekken ter wereld.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

filminperu@promperu.gob.pe

Check out our twitter: @NewsNovumpr