22:51 uur 07-06-2023

SoftServe neemt Hoverstate over

Investering combineert de wereldwijde aanwezigheid van SoftServe met de expertise van Hoverstate op het gebied van digitale procesautomatisering, om een groeiend klantenbestand te bereiken dat op zoek is naar mensgerichte softwareoplossingen

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– SoftServe, een wereldwijd IT-adviesbureau, heeft vandaag de overname aangekondigd van Hoverstate, een full-service digitaal bureau, gespecialiseerd in mobiele en webgebaseerde oplossingen. De overname positioneert beide bedrijven als één bron van softwareoplossingen voor digital native organisaties.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230607005225/nl/

SoftServe, a global IT consulting firm, has announced acquiring Hoverstate, a full-service digital agency specializing in mobile and web-based solutions. (Graphic: Business Wire)

SoftServe, a global IT consulting firm, has announced acquiring Hoverstate, a full-service digital agency specializing in mobile and web-based solutions. (Graphic: Business Wire)

SoftServe’s dynamische aanbod en wereldwijde aanwezigheid versterken Hoverstate’s expertise op het gebied van intelligente procesautomatisering en zijn belangrijke partnerschap met het Pega Platform van Pegasystems, de leverancier van low-code-platforms die ‘s werelds toonaangevende ondernemingen in staat stelt to Build for Change®. Klanten hebben nu meer toegang tot versnelde cloud-gebaseerde digitale processen en verhoogde ontwikkelingsefficiëntie met behulp van data en analytics, AI/ML en ervaringsgebaseerde software-engineering.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kayla Cash

Manager Public Relations

SoftServe, Inc.

kcash@softserveinc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr