22:04 uur 29-08-2023

SoftServe lanceert generatief AI-lab

Een gespecialiseerd laboratorium breidt de AI/ML-mogelijkheden van SoftServe uit om de ontdekking van generatieve AI-waarde en de implementatie ervan in de praktijk te versnellen

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– SoftServe, een vooraanstaande aanbieder van IT-advies en digitale diensten, heeft vandaag de lancering aangekondigd van zijn generatieve AI-lab om ondernemingen te helpen tastbare bedrijfsresultaten te behalen met de succesvolle implementatie van generatieve AI-oplossingen. Het nieuwe lab breidt de AI/ML-mogelijkheden van SoftServe uit met geavanceerd generatief modelonderzoek en -ontwikkeling in multimodale AI-toepassingen, evenals een toegewijd team van experts om de transformerende kracht van generatieve AI te benutten en te versnellen, van ontdekking tot implementatie in de praktijk.

“In tegenstelling tot andere gebieden met meer ontwikkelde en volwassen best practices, valt generatieve AI op door zijn nieuwheid en opkomende eigenschappen die niet alleen technologische innovaties onthullen, maar ook baanbrekende gebruiksscenario’s die bedrijfsstrategieën kunnen herdefiniëren,” aldus Alex Chubay, Chief Technology Officer van SoftServe.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kayla Cash

Global Public Relations Manager

SoftServe, Inc.

kcash@softserveinc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr