19:57 uur 20-06-2023

Digital Twin-technologie voedt gezamenlijk productontwerpproject tussen SoftServe en Valeo

Januari publieksdebuut van de innovatieve digitale aanpak voor optimalisatie van het ontwerp van verlichtingssystemen, opnieuw te zien op IAA Mobility 2023

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– SoftServe, een toonaangevend bedrijf op het gebied van softwareontwikkeling en IT-consultancy, en lid van het NVIDIA Partner Network, heeft vandaag aangekondigd dat de doorlopende samenwerking met Valeo, wereldwijd marktleider op het gebied van mobiliteit, heeft geleid tot een sneller en meer geoptimaliseerd productontwerpproces met behulp van digital twin-technologie.

De snel veranderende consumentenvraag zet autofabrikanten onder druk om de productontwikkelingstijd te verkorten. Met nauwkeurige digitale replica’s van Valeo’s uitgebreide assortiment autoverlichtingsproducten, biedt SoftServe’s digitale tweelingtechnologie de basis voor een digitale catalogus van aanpasbare verlichtingscomponenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kayla Cash

Manager Public Relations

kcash@softserveinc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr