01:56 uur 05-12-2023

SoftServe genoemd als Challenger in 2023 Gartner Magic Quadrant voor Custom Software Development Services, Worldwide

Erkend vanwege ons uitvoeringsvermogen en de volledigheid van onze visie

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– SoftServe, een vooraanstaande aanbieder van IT-consulting en digitale diensten, heeft vandaag aangekondigd dat het door Gartner® is genoemd als Challenger in het 2023 Magic Quadrant™ voor Custom Software Development Services, Worldwide. SoftServe werd erkend vanwege zijn uitvoeringsvermogen en volledigheid van visie.

“SoftServe wordt in de hele markt erkend als een voorkeurspartner voor enkele van ‘s werelds toonaangevende technologieleveranciers en ondernemingen,” aldus Alex Chubay, CTO bij SoftServe. “Onze aanpak omvat een holistisch perspectief dat zakelijk inzicht, gebruikerservaring, cloud- en data-engineering omvat, samen met geavanceerde technologieën – zoals generatieve AI – waarmee onze klanten bekroonde digitale producten kunnen bouwen en hun bedrijven kunnen transformeren.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kayla Cash

Global Public Relations Manager

SoftServe, Inc.

kcash@softserveinc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr