21:00 uur 01-02-2024

SoftServe introduceert nieuwe DevIQ-adviesservice voor maximaliseren van softwareontwikkeling

DevIQ-advies stelt bedrijven in staat softwareontwikkeling af te stemmen op strategische doelstellingen.

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– SoftServe, een vooraanstaande leverancier van advies- en digitale diensten op het gebied van IT, heeft vandaag zijn nieuwste adviesdienst aangekondigd: DevIQ. In samenwerking met het Process Intelligence-platform Bloomfilter stelt de DevIQ Advisory Service van SoftServe organisaties in staat hun softwareontwikkelingsprocessen af te stemmen op strategische bedrijfsdoelstellingen, waardoor ontwikkelingsinspanningen productief, gestroomlijnd en effectief zijn.

De DevIQ-adviesservice zorgt voor zichtbaarheid, voorspelbaarheid en efficiëntie voor bedrijven die Agile-frameworks gebruiken in hun softwareontwikkelingslevenscyclus (SDLC). Services worden geleverd met een begeleide routekaart waarmee u tot 20% kunt besparen op softwareontwikkelingskosten door de kracht van Process Mining te combineren met tastbare resultaten in slechts 10 dagen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kayla Cash

Global Public Relations Manager

SoftServe, Inc.

kcash@softserveinc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr