21:37 uur 31-01-2024

SoftServe voegt zich bij internationaal team om door NASA gefinancierde maanlandings- en lanceerplatformtechnologieën te ontwikkelen

Bedrijven werken samen om maanlandings- en lanceerplatformtechnologie te ontwikkelen met financiering uit het STTR 2023-programma van NASA

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– SoftServe, een vooraanstaand leverancier van advies- en digitale diensten op het gebied van IT, heeft plannen aangekondigd om deel te nemen aan een internationale coalitie voor een door NASA gefinancierd project om maantechnologieën te ontwikkelen. Het project komt nadat het in San Antonio gevestigde Astroport Space Technologies een NASA STTR 2023 Fase II-financieringsprijs heeft gewonnen om de ontwikkeling van landingsplatformtechnologieën voor extreme omstandigheden te bevorderen en veiligere maanlandingen mogelijk te maken.

Onder leiding van de prijsontvanger Astroport zal het robotica- en geavanceerde automatiseringsteam van SoftServe samenwerken met een consortium van wereldwijde partners om gezamenlijk de bouwinspanningen op de maan te stimuleren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kayla Cash

Global Public Relations Manager

SoftServe, Inc.

kcash@softserveinc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr