16:03 uur 30-03-2023

SoftServe behaalt ISO 14001:2015-certificaat voor milieubeheersysteem

De certificering toont SoftServe’s succesvolle aanpak in het verminderen van de ecologische voetafdruk als leider in digitale transformatie.

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– SoftServe kondigde zijn ISO 14001:2015-certificering aan, de internationale norm voor milieubeheersystemen (EMS). De certificering weerspiegelt SoftServe’s inzet voor milieuduurzaamheid en toont zijn continue koolstofarme verbeteringsprocessen.

Om het ISO 14001:2015-certificaat te verdienen, moeten bedrijven een uitgebreide audit voltooien om aan te tonen dat zij zich bewust zijn van de milieueffecten en actief bezig zijn met het verkleinen van hun ecologische voetafdruk.

In het afgelopen jaar heeft SoftServe de directe productie-uitstoot met meer dan 55% verminderd en meer dan 90% van zijn IT-apparatuur hergebruikt. Het bedrijf introduceerde ook een beleid voor milieubeheer voor de komende tien jaar.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle Neal

VP Marketing

mneal@softserveinc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr