22:22 uur 14-03-2023

Aiosyn lanceert AI-aangedreven geautomatiseerde kwaliteitscontrole om de workflow voor digitale pathologie te verbeteren

NIJMEGEN, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Aiosyn, een softwarebedrijf dat AI-aangedreven pathologiesoftware ontwikkelt, heeft zijn eerste product gelanceerd dat digitale pathologielaboratoria in onderzoek, diagnostiek en farmaceutica helpt bij het verbeteren van hun kwaliteitscontroleproces (QC). AiosynQC is een door AI aangedreven algoritme dat automatisch scant op de meest voorkomende artefacten die optreden tijdens het heterogene pre-analytische proces.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230314005010/nl/

Out-of-focus regions of an H&E stained slide image, blurry and difficult to read, are identified and highlighted with Aiosyn's automated quality control powered by AI. (Photo: Business Wire)

Out-of-focus regions of an H&E stained slide image, blurry and difficult to read, are identified and highlighted with Aiosyn’s automated quality control powered by AI. (Photo: Business Wire)

Het algoritme van AiosynQC is getraind op met hematoxyline en eosine (H&E) gekleurde objectglaasjes. Het product helpt laboratoria ervoor te zorgen dat pathologen, technici en onderzoekers alleen afbeeldingen van hoge kwaliteit gebruiken. Het kan gevallen signaleren voordat deze aan een patholoog worden gepresenteerd, waardoor de efficiëntie van de digitale pathologieworkflow wordt verbeterd door de tijd te verminderen die momenteel wordt gebruikt om handmatig te controleren op artefacten in afbeeldingen van volledige objectglaasjes.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Anna Correas

contact@aiosyn.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr