18:36 uur 20-06-2023

Aiosyn lanceert AI-gebaseerde oplossing voor Mitosis-detectie ter ondersteuning van kankeronderzoek en verbetert de efficiëntie en consistentie van resultaten

NIJMEGEN, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Aiosyn, een medisch softwarebedrijf gespecialiseerd in AI-aangedreven pathologieoplossingen, heeft zijn eerste AI-algoritme in de Mitosis-productfamilie uitgebracht: Aiosyn Mitosis Research. Het innovatieve deep learning-algoritme is ontworpen om automatisch op cellen te scannen die zich delen (mitosen), om pathologielaboratoria te helpen bij het detecteren van mitotische figuren in afbeeldingen van hele objectglaasjes van kankerbiopsies en -resecties. Het tweede algoritme in de familie, Aiosyn Mitosis Breast voor diagnostisch gebruik, wordt momenteel klinisch gevalideerd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230620454487/nl/

Cells undergoing division, also named mitotic figures or mitoses, are identified and highlighted with Aiosyn's algorithm for automated mitosis detection. (Photo: Business Wire)

Cells undergoing division, also named mitotic figures or mitoses, are identified and highlighted with Aiosyn’s algorithm for automated mitosis detection. (Photo: Business Wire)

“We zijn verheugd om Aiosyn Mitosis Research te introduceren, een AI-gebaseerde oplossing voor mitosedetectie die kankeronderzoekers zal ondersteunen met een innovatieve AI-gebaseerde computationele biomarkeraanpak die de efficiëntie en consistentie van resultaten verbetert”, zegt Patrick de Boer, CEO van Aiosyn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Anna Correas, Marketing- & Communicatiespecialist bij Aiosyn

anna.correas@aiosyn.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr