18:49 uur 18-09-2023

Aiosyn introduceert AI-platform voor nieren om onderzoek naar nieraandoeningen revolutionair te veranderen

NIJMEGEN, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Aiosyn, een medisch softwarebedrijf gespecialiseerd in op AI gebaseerde oplossingen voor pathologieën, kondigde de release aan van een AI-suite voor nieren, ontworpen om onderzoek op het vlak van nieraandoeningen te bevorderen. Aan de hand van geavanceerde technologie voor diep leren, biedt deze innovatieve oplossingen aan biofarma- en onderzoeksorganisaties krachtige tools om nierstructuren te analyseren en weefselletsels te kwantificeren die invloed hebben op de gezondheid van een nier. De AI-suite voor nieren van Aiosyn markeert opnieuw een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf, na de recente lancering van de Aiosyn Mitosis Research.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230918647013/nl/

Healthy and sclerotic glomeruli in a renal biopsy are identified with Aiosyn’s solutions powered by AI. (Photo: Business Wire)

Healthy and sclerotic glomeruli in a renal biopsy are identified with Aiosyn’s solutions powered by AI. (Photo: Business Wire)

Patrick de Boer, CEO van Aiosyn licht toe: “Het platform zal onderzoekers in staat stellen om nieuwe en bestaande CKD-biomarkers te identificeren om specifieke patiëntensubgroepen te bestuderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Anna Correas, marketing- & communicatiespecialist bij Aiosyn

anna.correas@aiosyn.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr