22:40 uur 02-05-2023

Door AI aangedreven kwaliteitscontrole van Aiosyn voor digitale pathologiedia’s is nu beschikbaar in Sectra Amplifier Marketplace

NIJMEGEN, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Aiosyn, een softwarebedrijf dat door AI aangedreven pathologiesoftware ontwikkelt, heeft de integratie aangekondigd van zijn AI-aangedreven geautomatiseerde kwaliteitscontrole (QC)-algoritme in de Sectra Amplifier Marketplace. Via het Sectra-platform kunnen pathologielaboratoria nu eenvoudig toegang krijgen tot AiosynQC en deze opnemen in hun workflow.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230502005720/nl/

AiosynQC on the Sectra Amplifier Marketplace. The right image shows out-of-focus regions that have been identified by the algorithm on an H&E slide. (Graphic: Business Wire)

AiosynQC on the Sectra Amplifier Marketplace. The right image shows out-of-focus regions that have been identified by the algorithm on an H&E slide. (Graphic: Business Wire)

De Sectra Amplifier Marketplace is een platform dat een uitgebreide reeks AI-toepassingen voor pathologie en radiologie biedt, waardoor ze toegankelijk zijn voor een groot aantal ziekenhuizen en laboratoria over de hele wereld. Een van de nieuwste toevoegingen is AiosynQC, dat automatisch de meest voorkomende artefacten in histologie-diabeelden herkent en markeert om de kwaliteit en snelheid van de digitale pathologieworkflow te verbeteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Anna Correas

Marketing & Communications Specialist bij Aiosyn

anna.correas@aiosyn.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr