21:41 uur 08-02-2023

I Squared Capital richt nLighten op, een Europees edge-datacenterplatform

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– I Squared Capital heeft, via zijn ISQ Global Infrastructure Fund III, nLighten opgericht, een edge-datacenterplatform dat zich toelegt op het leveren van oplossingen voor zowel traditionele als low-latency toepassingsscenario’s. I Squared heeft meer dan $ 500 miljoen aan eigen vermogen toegezegd ter ondersteuning van de ambitie van nLighten om colocatiediensten van hoge kwaliteit te bieden aan achtergestelde steden en regio’s in heel Europa. nLighten maakt deel uit van het wereldwijde datacenterportfolio van I Squared Capital, inclusief KIO in Noord- en Zuid-Amerika en BDx in Azië.

nLighten wordt geleid door voormalige senior leidingevenden van Equinix, waaronder Harro Beusker, medeoprichter en CEO, en Chad McCarthy, medeoprichter en CTO.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andreas Moon

Partner en hoofd Investor Relations

I Squared Capital

andreas.moon@isquaredcapital.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr