19:24 uur 24-01-2023

10 winnaars van de Zayed Duurzaamheidsprijs 2023 geëerd

ABU DHABI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Zijne Hoogheid Sjeik Mohamed bin Zayed, president van de VAE, heeft vandaag prijzen uitgereikt aan de 10 winnaars van de Zayed Duurzaamheidsprijs 2023.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230124005755/nl/

Winners of the 2023 Zayed Sustainability Prize were recognised in Abu Dhabi on January 16, 2023 (Photo: AETOSWire)

Winners of the 2023 Zayed Sustainability Prize were recognised in Abu Dhabi on January 16, 2023 (Photo: AETOSWire)

De prijsuitreiking viel samen met het begin van de Abu Dhabi Duurzaamheidsweek 2023 (ADSW).

De ceremonie werd ook bijgewoond door Z.H. Lt. Generaal sjeik Saif bin Zayed Al Nahyan, vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken; Z. H. sjeik Mansour bin Zayed Al Nahyan, vicepremier en minister van het Presidentiële Hof; H. H. sjeik Theyab bin Mohamed bin Zayed Al Nahyan, lid van de Uitvoerende Raad van Abu Dhabi; H. H. sjeik Hamdan bin Mohamed bin Zayed Al Nahyan; sjeik Mohammed bin Hamad bin Tahnoun Al Nahyan, adviseur voor speciale zaken bij het ministerie van het Presidentieel Hof; sjeik Nahyan bin Mubarak Al Nahyan, minister van Tolerantie en Samenleven; samen met een aantal sjeiks en hoge ambtenaren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Reem Diab

Reem.Diab@bcw-global.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr