23:10 uur 19-01-2023

De opening van het Zayed Sustainability Prize Forum benadrukt noodzaak voor inclusieve, gezamenlijke klimaatactie om veerkrachtige gemeenschappen te bouwen

  • Het forum, dat plaatsvond onder het thema “Raising Ambition, Progressing Inclusivity” (Ambitie verhogen, inclusiviteit bevorderen), benadrukte de noodzaak van samenwerking tussen verschillende belanghebbenden om ontwikkelingslanden impactvolle oplossingen te bieden.
  • “We moeten de manier waarop de natuur is ontworpen eren en respecteren, en niet onze wil opleggen”, aldus de Amerikaanse filmacteur en milieuactivist Adrian Grenier.

ABU DHABI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– De Zayed Sustainability Prize, de baanbrekende wereldwijde duurzaamheids- en humanitaire prijs van de VAE, verwelkomde gisteren hoogwaardigheidsbekleders van de regering, bedrijfsleiders, jongeren, internationale media en milieuactivisten voor het inaugurele Zayed Sustainability Prize Forum tijdens de Abu Dhabi Sustainability Week 2023.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230119005812/nl/

Adrian Grenier, environmental activist and actor speaks during the Zayed Sustainability Prize Forum in Abu Dhabi, UAE (Photo: AETOSWire)

Adrian Grenier, environmental activist and actor speaks during the Zayed Sustainability Prize Forum in Abu Dhabi, UAE (Photo: AETOSWire)

De gesprekken en paneldiscussies op hoog niveau, die plaatsvonden onder het thema “Raising Ambition, Progressing Inclusivity”, vestigden de aandacht op de belangrijke maatregelen die door verschillende belanghebbenden worden genomen om praktische oplossingen te vinden voor de uitdagingen op het gebied van klimaat en duurzaamheid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Reem Diab

Reem.Diab@bcw-global.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr