14:33 uur 20-01-2023

Tijdens FITUR 2023 zet Peru zich in voor duurzaam toerisme met aanbod van cultuur, natuur en avontuur

MADRID, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Peru presenteert zich als een concurrerende, duurzame, kwaliteitsvolle en veilige toeristische bestemming tijdens FITUR, een belangrijke internationale toerismebeurs die van 18 tot 22 januari in Madrid plaatsvindt. De Commissie voor de promotie van Peru voor export en toerisme (PROMPERÚ) leidt een delegatie van 26 Peruaanse bedrijven die deelnemen aan dit belangrijke jaarlijkse evenement.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230119005911/nl/

PROMPERÚ leads a delegation of 26 Peruvian businesses attending one of the most important international tourism events in the world. (Photo: PROMPERÚ)

PROMPERÚ leads a delegation of 26 Peruvian businesses attending one of the most important international tourism events in the world. (Photo: PROMPERÚ)

De Peruaanse stand – gevestigd in het Amerikaanse paviljoen van IFEMA MADRID – verwelkomt zowel professionals uit de toeristische sector als iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste trends in de sector, en het grote publiek dat het reisaanbod en de nieuwe producten van deze bestemming wil ontdekken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

José Carlos Collazos

jcollazos@promperu.gob.pe

Check out our twitter: @NewsNovumpr