14:32 uur 18-01-2023

Onderzoeksresultaten van SecurityScorecard wijzen uit dat er werelwijd een groot risico bestaat op inbreuken bij 48% van de vitale productiesectoren

Een wereldwijde norm voor risicometing op het gebied van cyberbeveiliging is nodig om cyberweerbaarheid te ontwikkelen en het tekort aan vertrouwen in vitale infrastructuur aan te pakken

DAVOS, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– SecurityScorecard, wereldleider op het gebied van ratings voor cyberbeveiliging, kondigde vandaag de resultaten aan van haar nieuwe rapport, Addressing the Trust Deficit In Critical Infrastructure, waaruit blijkt dat 48% van vitale productie-organisaties de classificaties “C,” “D,” of “F” ontvangen op SecurityScorecard’s platform voor beveiligingsclassificaties. Het tijdens de jaarlijkse vergadering van het World Economic Forum (WEF) gepubliceerde rapport analyseert de huidige stand van zaken op het gebied van cyberweerbaarheid in vitale infrastructuursectoren zoals Energie, Chemie, Gezondheidszorg, en andere sectoren, die als zodanig zijn aangewezen door het Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Derek Delano

SecurityScorecard

ddelano@securityscorecard.io
(646) 457-4513

Check out our twitter: @NewsNovumpr