18:28 uur 15-02-2023

SecurityScorecard kondigt significant momentum in 2022 aan door 49% te groeien

Het bedrijf levert nu oplossingen en services voor beveiligingsbeoordelingen, respons en veerkracht aan 73% van de Fortune 100-organisaties

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– SecurityScorecard, de wereldleider op het gebied van cyberbeveiligingsbeoordelingen, heeft aangekondigd dat het bedrijf zijn fiscale jaar, eindigend op 31 december 2022, met een aanzienlijk momentum heeft afgesloten en een groei van 49% op jaarbasis heeft gerealiseerd. SecurityScorecard levert nu oplossingen en services voor beveiligingsbeoordelingen, respons en veerkracht aan 73% van de Fortune 100, met meer dan 12 miljoen organisaties die continu worden beoordeeld.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230215005320/nl/

Wereldwijd beleefde SecurityScorecard een enorme wereldwijde expansie van zijn activiteiten buiten Noord-Amerika met een groei van 68% op jaarbasis bij het beëindigen van de jaarlijkse terugkerende inkomsten. Verder verwierf het bedrijf LIFARS™, een wereldleider op het gebied van services voor digitaal forensisch onderzoek, incidentrespons en cyberveerkracht.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Derek Delano

SecurityScorecard

ddelano@securityscorecard.io
(646) 457-4513

Check out our twitter: @NewsNovumpr