22:34 uur 19-09-2022

SecurityScorecard stelt organisaties in staat om risico’s te bekijken en de ROI van beveiligingsinvesteringen te meten te midden van turbulente economische tijden

Nieuwe inhoud en ROI-calculator helpen beveiligingsleiders bij het kwantificeren en communiceren van de waarde van investeringen op het gebied van beveiligings- en leveranciersrisico

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– SecurityScorecard, de wereldleider op het gebied van cyberbeveiligingsclassificaties, heeft vandaag aangekondigd dat het een reeks hulpbronnen heeft gelanceerd die zijn ontworpen om organisaties te helpen om te gaan met de toegenomen controle van budgetten en ervoor te zorgen dat beveiligingsinspanningen de financiering krijgen die nodig is om het bedrijf te ondersteunen.

De inhoud en tools zullen het voor organisaties gemakkelijker maken om het rendement op hun beveiligingsprogramma te realiseren en aan te tonen.

Economische onzekerheid treft organisaties in alle sectoren. Terwijl de uitgaven onder de loep worden genomen, zijn budgetten voor cyberbeveiliging geen uitzondering, en slechte actoren profiteren vaak van deze turbulente tijden. Daarom is het voor beveiligingsleiders belangrijker dan ooit om de waarde van hun beveiligings- en leveranciersrisicobeheerprogramma’s duidelijk te maken en effectief een duidelijke ROI voor technologie-investeringen te communiceren. De interactieve calculator helpt organisaties de totale economische impact van het holistische beveiligingsclassificatieplatform van SecurityScorecard te begrijpen.

De hulpbronnen omvatten het e-boek 5 Ways to Secure Your Organization In Turbulent Times en de Return on Investment (ROI) Calculator van SecurityScorecard, een gratis schatting op hoog niveau van de totale economische impact van SecurityScorecard. De interactieve calculator helpt organisaties de totale economische impact van het holistische beveiligingsclassificatieplatform van SecurityScorecard te begrijpen.

De SecurityScorecard-calculator is gebaseerd op het onderzoek van Forrester Consulting, The Total Economic Impact of SecurityScorecard, in opdracht van SecurityScorecard. In samenwerking met klanten van SecurityScorecard heeft Forrester de belangrijkste voordelen geïdentificeerd en gekwantificeerd van investeringen in de geïntegreerde benadering van SecurityScorecard voor het beheer van cyberbeveiligingsrisico’s, waaronder:

 • Verhoogde efficiëntie in risicobeheer
 • Technologische efficiëntie en consolidatie
 • Verbeterde beveiligingshouding

“Organisaties over de hele wereld hebben te maken met een uitdagend financieel klimaat, waardoor CISO’s onder enorme druk komen te staan om waarde te communiceren naar hun Raad van Bestuur en leiders,” aldus Aleksandr Yampolskiy, CEO en mede-oprichter van SecurityScorecard. “Bedreigingsactoren profiteren van turbulente tijden waarin personeel en middelen krapper worden. Hoe sneller uw team waarde kan bewijzen en uw investeringen kan rechtvaardigen, hoe sneller u uw meest kritieke problemen kunt aanpakken.”

Naast de ROI-calculator helpt SecurityScorecard organisaties ook de ROI van hun beveiligingsprogramma’s te verbeteren door hen de mogelijkheid te bieden om:

 • Een snellere time-to-value te realiseren door cyberbeveiligingsprocessen te automatiseren
 • Risico in financiële termen te kwantificeren voor het bestuur en verschillende scenario’s van mogelijke gevolgen te testen
 • Belangrijke meetgegevens te ontwikkelen die het bestuur belangrijk vindt voor het definiëren, begrijpen en kwantificeren van cyberbeveiligingsbedreigingen
 • Geautomatiseerde waarschuwingen en regels in te stellen om gemiste problemen binnen de organisatie en de externe leveranciers daarvan te voorkomen.

SecurityScorecard organiseert ook een vierdelige wereldwijde webinarserie om kijkers te informeren over de belangrijkste gebieden die toonaangevende beveiligingsteams prioriteit geven om hun organisaties proactief te beveiligen. De webinarserie, die op 29 september van start gaat, zal speciale sessies hebben voor kijkers in Noord-Amerika, APAC en EMEA en onderwerpen behandelen zoals:

 • Uw beveiliging controleren in turbulente tijden
 • Onbelangrijke zaken elimineren door prioriteit te geven aan de meest kritieke bedreigingen
 • De waarde van uw beveiligingsprogramma tonen
 • Uw sterke beveiligingshouding tonen om de voorkeursleverancier te zijn

Bezoek hier om u voor elk webinar te registreren en meer te weten te komen over hoe SecurityScorecard organisaties helpt te zorgen voor een dubbel rendement op investering op het gebied van beveiligingsbewustzijn en -preventie, leveranciers verantwoordelijk te houden, prioriteit te geven aan verdere investeringsgebieden en uw ROI-schatting te berekenen.

Over SecurityScorecard

Gefinancierd door investeerders van wereldklasse, waaronder Evolution Equity Partners, Silver Lake Waterman, Sequoia Capital, GV, Riverwood Capital en anderen, is SecurityScorecard de wereldleider in cyberbeveiligingsclassificaties met meer dan 12 miljoen bedrijven die continu worden beoordeeld. Opgericht in 2013 door beveiligings- en risico-experts Dr. Aleksandr Yampolskiy en Sam Kassoumeh, wordt de gepatenteerde classificatietechnologie van SecurityScorecard door meer dan 30.000 organisaties gebruikt voor bedrijfsrisicobeheer, risicobeheer van derde partijen, bestuursrapportage, due diligence, verlening van cyberverzekeringen en regelgevend toezicht. SecurityScorecard is het eerste bedrijf voor cyberbeveiligingsbeoordelingen dat digitale forensische en incidentresponsdiensten aanbiedt, en biedt een 360-graden benadering van beveiligingspreventie en -respons voor zijn wereldwijde klanten- en partnerbestand. SecurityScorecard blijft de wereld veiliger maken door de manier te veranderen waarop bedrijven cyberbeveiligingsrisico’s begrijpen, verbeteren en communiceren naar hun bestuur, werknemers en leveranciers. Elke organisatie heeft het universele recht op de vertrouwde en transparante Instant SecurityScorecard-classificatie van het bedrijf. Ga voor meer informatie naar securityscorecard.com of maak verbinding met ons op LinkedIn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Derek Delano

SecurityScorecard

ddelano@securityscorecard.io
(646) 457-4513

Mariah Simank

10Fold for SecurityScorecard

SecurityScorecard@10fold.com
(512) 971-3702

Check out our twitter: @NewsNovumpr