22:49 uur 01-02-2023

Onderzoek van SecurityScorecard toont aan dat 98% van organisaties wereldwijd relaties heeft met ten minste één gehackte derde partij

Informatiedienstensector heeft 2,5 keer meer relaties met derden dan het algemene gemiddelde; de financiële sector claimt de minste relaties met derden

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– SecurityScorecard, de wereldleider op het gebied van cyberbeveiligingsbeoordelingen, en The Cyentia Institute, een onafhankelijk onderzoeksbureau op het gebied van cyberbeveiliging, hebben vandaag een onderzoek gepubliceerd waaruit blijkt dat 98 procent van de organisaties leveranciersrelaties heeft met ten minste één derde partij die in de afgelopen twee jaar een inbreuk heeft meegemaakt. Uit het onderzoek, Close Encounters of the Third (and Fourth) Party Kind, bleek ook dat 50 procent van de organisaties de afgelopen twee jaar indirecte relaties heeft gehad met ten minste 200 gehackte externe leveranciers.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Derek Delano

SecurityScorecard

ddelano@securityscorecard.io
(646) 457-4513

Check out our twitter: @NewsNovumpr