21:55 uur 24-10-2022

SecurityScorecard presenteert geavanceerd cyberspeurwerk voor nieuwe oplossingen om bedreigingsactoren te weren

Met de nieuwe module Attack Surface Intelligence en de dienst Cyber Risk Intelligence kunnen Threat Intelligence-teams bedreigingsactoren voor blijven met gecontextualiseerde en op de situatie toegesneden kennis

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– SecurityScorecard, de wereldleider in cybersecurityratings, maakte vandaag de lancering bekend van twee informatiediensten om cyberdreigingen tegen te gaan en een uniek inzicht te bieden in de wereldwijde cyberrisico’s die organisaties kunnen lopen. Deze nieuwe oplossingen, Attack Surface Intelligence (ASI) en Cyber Risk Intelligence (CRI), bieden Threat Intelligence-teams contextuele informatie, beknopte overzichten en verrijkte saneringen die voor iedereen, van uitvoerder tot bestuurder, begrijpelijk en uitvoerbaar zijn.

“Voor onze klanten is de toevoeging van geavanceerde cyberinformatie en informatie over het aanvalsoppervlak een vanzelfsprekende volgende stap,” aldus Simon Hunt, Chief Product Officer van SecurityScorecard. “Onze securityratings worden al tien jaar onderbouwd door onze robuste, gecontextualiseerde en oorzakelijke informatie, ontworpen door deskundigen op het gebied van onderzoek naar cyberbedreigingen. In combinatie met de diensten geboden door ons Threat Intelligence-teams, zorgt dit ervoor dat die klanten in ons bestand die dieper willen gaan en meer inzicht willen verkrijgen, het hoe en waarom van zelfs de meest complexe bedreigingen kunnen begrijpen.”

Attack Surface Intelligence (ASI)

SecurityScorecard’s Attack Surface Intelligence biedt een zoekmachine binnen het SecurityScorecard ratingsplatform dat gebruikers helpt om acute bedreigingen van hun wereldwijde aanvalsoppervlakken te identificeren, contextualiseren en prioriteren. Zo verkrijgen klanten inzicht in de volgende stappen van hun tegenstanders, kunnen zij besluitvaardig weloverwogen beslissingen nemen en verstoringen minimaliseren. Dit biedt oplossingen voor diverse grote uitdagingen waar cybersecurityteams vandaag de dag voor staan, onder andere:

  • Onderzoek naar bedreigingen: Consolidatie van bestaande informatiebronnen voor het vergaren van contextuele achtergrondinformatie over de bedreigingen, kwetsbaarheden en gelekte toegangsgegevens en meer door API of in-platformgebruik.
  • Vendor Risk Management: Verbeter uw zicht op bedreigingen en cruciale kwetsbaarheden die van invloed zijn op de veiligheid van uw toeleveringsketen.
  • F&A Due Diligence: Verkrijg snel inzicht in de beveiligingsmentaliteit en risico’s op het gebied van uw fusie- & acquisitiedoelen.
  • Cyber Insurance Policy Holder Reviews: Identificeer de actieve bedreigingen en risico’s van uw polishouders.
  • Regelgevings- en overheidsinstanties: Monitor actieve bedreigingen op nationaal en geografisch niveau, bescherm belangrijke infrastructuur en essentiële diensten.

Cyber Risk Intelligence (CRI)

De Cyber Risk Intelligence-diensten worden geleverd door het SecurityScorecard Threat Research, Intelligence, Knowledge, en Engagement (STRIKE) team, en biedt de voordelen van door deskundigen geleverde, door mensen gemaakte analyses in combinatie met diepgaande informatiebronnen, inclusief ASI, die gezamenlijk helderheid bieden en op organisaties toegesneden risicolimiteringstechnieken. Met CRI kunnen organisaties hun teams bewapenen met informatie over bedreigingen die rechtstreeks naar het bestuur kan om strategische besluitvormers proactief te kunnen informeren en de risicobeheersing te prioriteren.

CRI bevat twee componenten:

  • CRI Core analyseert proactief het risico van externe cyberbedreigingen die niet door interne beveiligingsmechanismen worden waargenomen, inclusief gelekte toegangsgegevens, vervalste websites, hacker-chatter en tekenen van verkenningen die geavanceerde aanhoudende bedreigingen (APT) tot doel hebben.
  • Met CRI’s Custom Investigations wordt in samenwerking met het SecurityScorecard’s STRIKE-team aan alle informatiebehoeften van organisaties voldaan op het gebied van cyberbedreigingen. Het gaat hierbij om op de organisatie afgestemd onderzoek, zoals de analyse van schadelijke e-mails, gelekte data en codes, de analyse van malware, onderzoeken naar cyberbullying, hacktivisme, botnettracking, en meer.

SecurityScorecard’s STRIKE-team is het eliteteam van cybersecuritydeskunigen van het bedrijf met meer dan 100 jaar aan collectieve ervaring op het gebied van informatieverzameling voor en onderzoek naar cyberbeveiliging. De leden van het STRIKE-team hebben diverse achtergronden en werkervaringen binnen informatievergaring, special-operations eenheden en Fortune 50-teams voor het verzamelen van informatie over cyberbedeigingen.

“De combinatie van CRI en ASI zijn een sterke troef voor organisaties die bedreigingsactoren steeds een stapje voor willen blijven,” zei Ryan Sherstobitoff, Senior Vice President van Threat Research and Intelligence van SecurityScorecard. “De samenwerking met SecurityScorecard’s STRIKE-team biedt organisaties een uitbreiding van hun Threat Intelligence-teams, vermindert hun cyberrisico’s aanzienlijk en biedt een betere bescherming van hun netwerken tegen bestaande en opkomende bedreigingen.”

ASI biedt klanten toegang tot SecurityScorecard’s betrouwbare en robuste data voor de analyse van bedreigingen. Het CRI-aanbod omvat uniek onderzoek en analyse door het SecurityScorecard’s STRIKE-team waarmee in individuele behoeften wordt voorzien en die bedrijven van cruciale bedreigingen op de hoogte stelt zodat hun bedrijfsvoering en reputatie geen negatieve gevolgen ondervinden.

Ga voor meer informatie over ASI en CRI oplossingen naar: https://securityscorecard.com/

Over SecurityScorecard

SecurityScorecard de wereldwijde leider in cybersecurityratings, gefinancierd door topinvesteerders zoals Evolution Equity Partners, Silver Lake Waterman, Sequoia Capital, GV, Riverwood Capital en anderen, met meer dan 12 miljoen bedrijven die continu worden geëvalueerd. SecurityScorecard werd in 2013 opgericht door beveiligings- en risico-deskundigen Dr. Aleksandr Yampolskiy en Sam Kassoumeh. De gepatenteerde SecurityScorecard ratingstechnologie wordt door meer dan 30.000 organisaties ingezet voor bedrijfsrisicobeheer, risicobeheer door derden, bestuursrapportage, due diligence, cyberverzekering en toezicht op regelgeving. SecurityScorecard is het eerste cybersecurityratingsbedrijf dat digitaal forensisch onderzoek en diensten voor incident response levert. Daarmee biedt het een totaalbenadering van beveiligingspreventie en -respons aan haar internationale klanten- en partnerbestand. SecurityScorecard zet zich in voor een veiligere wereld door bedrijven te helpen om cyberbeveiligingsrisico’s op een nieuwe manier te benaderen, beter aan te pakken en beter te communiceren naar hun bestuur, werknemers en leveranciers. Iedere organisatie heeft het universele recht op hun vertrouwde en transparanteInstant SecurityScorecard rating. Ga voor meer informatie naar securityscorecard.com of neem contact met ons op via LinkedIn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Derek Delano

SecurityScorecard

ddelano@securityscorecard.io
(646) 457-4513

Check out our twitter: @NewsNovumpr